Våra tjänster

VVS Installationer

Vi på CN Rör har lång erfarenhet utav VVS- installationer och VVS-entreprenader i många olika miljöer där sjukhus blivit en specialitet.

Våra erfarna VVS-montörer har de certifikat som branschen och våra kunder kräver. Sedan 2013 är vi auktoriserade enligt Säker Vatteninstallation.

Vi tar alltid ansvar för de uppdrag vi får och ser till att slutföra allting enligt överenskommelse, så att både vi som installatör och kunden blir nöjda.

Medicinska Gasanläggningar

Installationer utav medicinsk gas är en utav våra specialiteter på CN Rör. Att arbeta med installationer av medicinska gaser i sjukhusmiljö ställer speciella krav på montörerna där varje montör måste genomgå en lödarprövning samt en grundkurs i medicinska gasanläggningar.
Arbetet kräver en noggrann planering och det måste vara rent runt omkring arbetsområdet eftersom medicinska gaser klassas som ett läkemedel.
Vi har behörighet från TIFU, Teknisk Industriell Företagsutveckling att arbeta med centralgasanläggningar för medicinska gaser och har utfört en mängd olika uppdrag. Kontakta oss för installationer utav medicinsk gas. Vi har lång erfarenhet och alla certifikat och utbildningar som krävs.

Licenssvetsning

Cn rör utför svetsarbeten med höga krav inom industri, värme och kyla.

Rörsvetsning ställer högra krav på utförandet där det är viktigt att arbetet sker noggrant och säkert. Vi lägger stor vikt vid att vara professionella och att alltid leverera det kunden vill ha.

Vi har den kunskap och det licenser som krävs för både rostfritt syrafast och svart.

Kontakta oss för mer info.

Några frågor?

Vi finns här för dig!